Bejaarden in Nederland grootste bedreiging voor democratie

Bejaarden in Nederland grootste bedreiging voor democratie

In Nederland wordt steeds duidelijker wat de grootste bedreigingen zijn. Je kunt dat zien aan het handelen van de overheid. En hoe het politie apparaat weerstand onder de bevolking neerslaat met gevaar voor eigen leven. Onze helden van de politie hebben deze week een heftige revolutie neergeslagen. En daarvan hebben wij de beelden:

 

Ook de politie past zich aan aan de nieuwe tijd. Als een bejaarde iets tegen je zegt wat je niet bevalt, dan pak je iemand keihard aan. Bovendien worden bejaarden door het ministerie geacht in bejaardenhuizen dood te gaan terwijl de problemen in de zorg volkomen door de minister worden genegeerd. We hebben een democratisch systeem. Dat wil zeggen dat wanneer één keer in de vier jaar een stem is uitgebracht dat je de tyfus kunt krijgen in je verzorgingshuis. Of tegenwoordig dus Covid19. Volgens een woordvoerder van het ministerie moeten ouderen hun belastinggeld ophoesten naast het door het virus geïnfecteerde slijm. Zo kunnen we dat geld besteden aan alles behalve een knap salaris voor de zorgmedewerkers. 

Bejaarden zijn een echte plaag. Heel Nederland klaagt al heel lang steen en been dat ze last hebben van bejaarden die een monopolie hebben op geweld. Het is goed dat de helden van de politie eindelijk een optreden. En ook de media niet weer de zoveelste agressieve bejaarde te veel aandacht geeft en zo het misdragen van onze bejaarden belonen. 

Onze politie is echt heel goed in het inschatten van de situatie en de-escaleren. In het onderstaande filmpje komt de politie als snel tot de conclusie dat de burgers het hier zelf de problemen wel kunnen oplossen en laten ze de wijk met rust. Je moet namelijk niet te veel forceren in deze maatschappij:

Wat een helden. Ik stel voor dat we een standbeeld van de politieagent op elke stad en dorp gaan plaatsen. Aan het handelen van de politie kun je goed zien wie de grootste bedreiging vormt voor de democratie in Nederland en dat zijn overduidelijk de bejaarden.

Het wachten is op de tweede golf Covid wanneer dit bejaarde tuig weer door Hugo de Jonge kan worden opgesloten in slecht geventileerde bejaardenhuizen. Die noodwet is er niet voor niks.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap