Cabaretier spreekt politicus aan, wat er dan gebeurd verwacht niemand

Cabaretier spreekt politicus aan, wat er dan gebeurt verwacht niemand

Ja, vrijheid van meningsuiting wil zeggen dat je heel ver kunt gaan in je uitspraken. Het wil alleen niet zeggen dat iedereen het daar verplicht mee eens moet zijn.

Grappenmaker Martijn Koning gaf zijn ongezouten mening over Baudet. Terwijl de politicus onFortuinlijk wordt uit gemaakt voor alles wat mooi en lelijk is, maar zelf aangeeft dat hij deze aantijgingen ver van zich werpt. 

Wie heeft er nu gelijk? De media en haar broodvergeetachtige minister president Rutte? Of Baudet en zijn omgeving? Voor wie het echt wil weten is er maar één oplossing: Baudet stemmen. Alleen zo komt je achter de waarheid.

Nu blijkt dat de cabaretier de retourlucht van zijn eigen ventilator snoof. Hij blijkt tegen zijn ventilator te hebben staan kakken.

Het blijkt dat waar Martijn Koning anderen beschuldigd van gewelddadigheid, hij zelf wel over een setje losse handjes blijkt te beschikken. Iets wat je vaker ziet bij mensen die het met woorden alleen niet redden in het leven.

De losse handjes van de grappenmaker blijven alleen niet plakken in de krant, wanneer het wordt geschreven met de inkt van onze main stream media.

Deze media worstelen toch al met het opzichtige gedraai. Een RTL journalist aan tafel zat daar met een glimlach van oor tot oor tot internet de Jinekbubbel doorprikte.

Het was uitzonderlijk ongemakkelijke televisie. Er was bij niemand enige behoefte om te nuanceren. De aanwezige Denk politicus Azarkan trapte nog even na. Jinek zat er bij en keek er naar.

Bij het verdeel en heers één tweetje tussen politiek en media is het natuurlijk de bedoeling dat alle partijen uit elkaar worden gespeeld. Dat helpt niet als zelfs de tegenstanders van Baudet dit soort gemakzuchtige televisie door prikken.

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap