De bananen zijn niet aan te slepen in deze monarchie

De bananen zijn niet aan te slepen in deze monarchie

De Ruttedoctrine ettert al een tijdje voort. Ook zonder Rutte zitten we met de overblijfselen van tien jaar een in en in verrot kabinet. Met ministers en staatssecretarissen die het allemaal wel prima vonden. 

De agenda van de haagse politiek kun je aflezen aan de haast die gemaakt wordt. Wordt er een rechtszaak gewonnen waarbij alle corona maatregelen worden geschrapt? Dan kan er dezelfde middag nog effe een nieuwe zitting geregeld worden. Compleet met de op die dag afwezige wrakingskamer. Moet er een miljard vrij gemaakt worden voor prettesten, is met een beetje handjeklap tegen de regelgeving in te fixen. 

Moeten er mensen gecompenseerd worden voor het leed dat ze is aangedaan door het kabinet in de toeslagen affaire? Dan maakt het kabinet er een zo lang mogelijk slepende affaire van. En de aardbeving schade in Groningen is zelfs al weer vergeten. Terwijl het Wiebes bijna zijn neusbotje kostte.

Het is tijd voor weer een beetje bezinning. En die moet helaas van het volk komen.

Trek er op uit. Wandel wat. Neem wat tijd voor bezinning en laat je koers niet bepalen door die apen in Den-Haag.

Vanaf maandag sluiten we de tent een weekje. Maar daarna gaan we weer met zijn allen vrolijk lachen om de leugens uit de hofstad.

 

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap