Deplatformed evaluatie mei

Deplatformed evaluatie april

En dan zijn we weer een maand verder. 

Gelukkig zitten we in een stijgende lijn. Ondanks een week vakantie begin deze maand zijn de bezoekers aantallen gestegen. Waar we in april bleven steken op 300 bezoekers zijn we in mei gestegen naar 370 unieke bezoekers per maand. 

Over een maand is het een jaar geleden dat wij ons eerste artikel plaatsten. Het was even zoeken naar onze eigen vorm. 

***sarcasme modus aan***

We gaan er bij het kabinet op aandringen om de avondklok weer te verlengen, het zorgde voor een stijgende interesse voor deze site.

***sarcasme modus uit*** 

Ook hebben we gekeken naar het afgelopen jaar, waarbij de conclusie is dat we minimaal nog een jaar doorgaan. Er is meer uit te halen, en wij geloven in een rustige groei.

Volgend jaar evalueren we opnieuw. Het oorspronkelijke plan was om de site drie jaar de tijd te geven en te kijken of dit voldoende bezoekersaantallen kan genereren.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de echt pertinente onzin die macht en de ‘tegenmacht’ van de MSM produceren kan worden doorgeprikt. 

En waarom wij niet negatief schrijven over bijvoorbeeld FvD? Omdat daar elders al genoeg in overmaat over te vinden is, het gaat ons om de balans. En balans die volgens ons nu zoek is in het media landschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap