Deplatformed geeft bindend stemadvies

Deplatformed geeft bindend stemadvies

Ja doei! Wij gaan echt geen bindend stemadvies geven. Zoek het lekker zelf uit.

Hebben wij er zo’n zooitje van gemaakt in de afgelopen tien jaar? Jullie zijn de mensen die met elkaar meer stemmen hebben uitgebracht, dan wij om vier uur ‘s nachts in een stemcomputer zouden kunnen uploaden.

Er valt wel veel te zeggen over stemmen en verkiezingen. Pro-demos bijvoorbeeld heeft ons er nog altijd niet van kunnen overtuigen dat ze werkelijk onafhankelijk zijn. Om het spreekwoord ‘wie appelen vaart die appelen eet’ maar eens aan te halen. De veerboot van Pro-Demos vaart op subsidie.

En ze zijn er ook niet vies van een affaire.

Stemadvies is tegenwoordig ook niet meer wat het geweest is. Wij speurden voor jullie de duistere buitenhoekjes van het wereldwijdeweb af, voor wat stemadvies dat je niet hoort OP1 of een andere inteeltproductie. Zodat je naast de mening van Jort Kelder nog iets verder komt dan de muffe navel van Mark Rutte.

Want hoe lang ze ook uitstellen, uiteindelijk komen er toch verkiezingen.

Advies 1, stem vooral VVD:

Stem Mark Rutte:

De VVD is met afstand de meest betrouwbare partij van Nederland.

Of stem PvdA

Of stem Kaag, voor de eerste vrouwelijke… eeh. Nou ja, voor de grootste afgang in de Nederlandse politieke geschiedenis.

Kaag is onze favoriete door de publieke omroep meest geplugde faalhaas.

Wij wisten niet dat Kaag zoveel fans had. Iedereen veel succes en plezier bij de volgende verkiezingen, wanneer dat ook mag zijn.

En een laatste advies van Albert Einstein, als u graag de problemen laat oplossen door de mensen die ze veroorzaakt hebben, vergeet dan niet op de grootste partij te stemmen. 

 

 Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap