Even onder ons

De eerste maand zit er op. Een blog starten in vakantietijd kent zo zijn uitdagingen. Na de vakantieperiode zullen twee schrijvers zich aansluiten en hier gepubliceerd worden. Binnenkort zullen we deze mensen aan jullie voorstellen.

In eerste instantie zullen wij werken aan een constante stroom aan eigen opinie publicaties. Omdat wij van mening zijn dat je eerst iets moet toevoegen aan het internet. Daarna zullen we ons gaan richten op aanvullende zaken met de nadruk op het nieuws dat onze journaals niet haalt.

Onze doelstelling is het behalen van de 5000 bezoekers per maand, uiterlijk mei 2021. Wanneer we die grens halen, schatten we dit project in als levensvatbaar. De eerste maand van deze site trokken we 68 bezoekers, die samen 247 pagina’s hebben gelezen.

Het unieke is dat we op dit moment nog met een select groepje onder elkaar zijn. Jij bent één van de eerste mensen die hier komt om te lezen. Laat gerust ook een bericht achter met je mening, tips of adviezen. En zodat we over een jaar nog eens kunnen zien dat jij werkelijk één van de eerste bezoekers hier was.

Team deplatformed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap