Henk Otten beschuldigd van Fraude, journalistiek geen interesse

Beschuldiging fraude in tweede kamer, Nederlandse journalistiek heeft geen interesse

Senator Henk Otte wordt opnieuw beschuldigd van fraude. Ditmaal door scheidend politica Femke Merel van Kooten-Arissen. Hierover vertelde ze aan de stamkroegtafel van GeenStijl in de onderstaande video van GeenStijl. 

De stilte in de mainstream media is schokkend. Hiermee wordt de indruk gewekt, dat deze praktijken bij de journalistiek het nieuwe normaal worden gevonden. 

Financiers maakten de samenwerking met Otten interessant voor Henk Krol, met als doel het samengaan van de partij van Krol en Otten. Van Kooten was net enkele maanden een samenwerking aangegaan met Krol. Het is een opmerkelijke beschuldiging van van Kooten dat eerste kamer senator Otten het tweede kamer partij bureau van een andere partij oploopt en daar de stembiljetten invult.

Als gevolg van de tumultueuze vorming van de nieuwe partij van Otten en Krol is van Kooten opgestapt. Zij gaat opnieuw verder als zelfstandige fractie.

De éénpitter van Kooten is o.a. bekend van de motie om zorgmedewerkers een bonus te geven voor het werk tijdens de coronacrisis in het voorjaar.

Henk Otten en Henk Krol gaan de volgende verkiezingen in als de Partij voor de Toekomst.


Update! Historicus Geerten Waling roept op tot vorming van parlementaire tuchtcommissie.

https://twitter.com/GeertenWaling/status/1294255573198872576

Update 2! Ook Henk Krol onder vuur wegens dubieuze praktijken.

https://twitter.com/tonfvandijk/status/1294230684597473281Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap