Hoe gaat het eigenlijk met de mainstream media?

Hoe gaat het eigenlijk met de mainstream media?

Wij weten niet of het jullie is opgevallen, maar hier en daar is er wel eens wat commentaar op de mainstream media vandaag de dag.

Het NRC is verworden tot een middel om mensen te beschadigen. Eerder probeerden ze dat vergeefs bij CDA tweede kamerlid Pieter Omtzigt in de MH17 vliegramp. Indirect voorkwam de hoofdredacteur van het NRC daarmee dat de onderste steen daadwerkelijk boven kwam. Het was een pyrrusoverwinning voor de krant. 

Maar goed, als je het hoofdkantoor van een Rotterdamse courant verplaatst naar Amsterdam ben je pas echt een Belg.

Onlangs deed het Vlaamse Dagblad van de karaktermoord een nieuwe poging. In Engeland weten ze dat sommige kranten alleen goed zijn om je vis en patat uit te eten. En onze Vlaamse kranten bevatten van nature al zoveel azijn dat die al overvloedig aanwezig is. 

Zijn die andere Vlaamse kranten dan beter en zorgvuldiger? We deden vijf minuten onderzoek op internet en vonden een heel helder antwoord op de vraag.

De hele affaire rond het AD zou als volgt kunnen worden samengevat.

De media schrijven iets, zenden uit en vervolgens leven mensen in de echter wereld. En dat zorgt er voor dat onzin eerder wordt ontdekt.

Terug naar het NRC. Daar mogen ze wel VVDers kapot schrijven, maar alleen EX-VVDers. Zolang het maar niemand is uit het team rond juridisch valsspeler Rutte.

Hoe vinden de MSM zelf eigenlijk hoe het gaat?

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap