Journalistieke prostituee verklapt zijn trucs

Journalistieke prostituee verklapt zijn trucs

Het is inmiddels zo erg, dat het journaille het zelf niet eens meer ziet. Dat er een levensgroot verschil is tussen ‘ja dat is een schattig jurkje’ of ‘nee, ik ben niet vreemd gegaan.’ Wij wensen de levenspartner van Arjan Noorlander veel geluk in de toekomst. 

Journalistiek lijkt niet meer te bestaan in Nederland. De premier maakt blunder op blunder en het wordt liefdevol terzijde geschoven als een incidentje. Terwijl er politici zijn in de oppositie waarbij op de komma gekeken wordt hoe een persoonlijk bericht in een appgroep verkeerd kan worden uitgelegd. 

Het is een opmerkelijke houding binnen de journalistiek. Wie wil weten wat de macht vandaag graag wil, leest het morgen al in de krant. Wat de macht wil heeft alleen in toenemende mate minder te maken met de werkelijkheid.

Er is een grote crisis op komst. Zowel de Europese centrale bank, als de Amerikaanse bankenbaas zijn ongeremd geld aan het bijmaken. Een heilloze weg die alleen tot hyperinflatie kan leiden. Het economisch systeem loopt op zijn laatste benen. 

Wie weet dat er een crisis aankomt, kan maatregelen nemen om de gevolgen minder ernstig te maken. Een journalistiek die hier niet over bericht houdt mensen dom en is straks mede schuldig aan de grote armoede onder de bevolking. 

Het is belangrijk om je in te lezen en te laten informeren.

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap