Mark Rutte: het langste spoorwegongeluk aller tijden

Mark Rutte: het langste spoorwegongeluk aller tijden.

Inmiddels krijgen zelfs wij plaatsvervangende schaamte voor de ‘prestaties’ van voormalig minister president Rutte.

Als een traag ondergaande Titanic blijft de VVD zich tegen een  ijsberg aan maatschappelijke problemen opwrijven. Minister na minister heeft het veld moeten ruimen. Integriteit en belang van het volk doen er niet meer toe. 

In feite stort de VVD Nederland langzaam in een bestuurlijke chaos. Het kabinet neem demissionair de ene omstreden wet na de andere aan. Inmiddels weet zij zich in de rug gedekt door de rechtelijke macht. Wat is de waarde nog van het demissionair zijn? 

Een demissionair kabinet past op de winkel. Alleen past Rutte niet op de winkel. Hij houdt de grootste uitverkoop van de Nederlandse geschiedenis.

Maar stel dat Rutte vandaag opstapt. Dan is hij dat morgen weer vergeten. Zoals Joe Biden regelmatig lijkt te zijn vergeten dat hij president van de VS is. 

Maar dat is natuurlijk de oplossing! Vanaf nu moet iedereen gewoon tegen Rutte zeggen dat hij al is afgetreden. 

En als hij dan vraagt, waar je het over hebt, meteen antwoorden:

Ben je dat nu al weer vergeten?

Want als ik één ding heb geleerd van de koning van de leugen; als je maar lang genoeg blijft volhouden, gaat iedereen het uiteindelijk een keer geloven.

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap