Miljonair worden? Ga short op Amazon!

Miljonair worden? Voor hoeveel moet je dan short gaan op Amazon?

Nee, natuurlijk moet je niet short gaan op Amazon! Wij zijn geen beleggingssite en hebben helemaal geen verstand van beleggen. Wij geven GEEN beleggingsadviezen. Bovendien moedigen we mensen altijd aan om zelf na te blijven denken. 

De ware aard van een aantal grote tech bedrijven is de afgelopen tijd duidelijk geworden. Persoonlijk geloof ik niet dat dit echt is uit uitgesproken slechtheid, maar een gevolg van domheid en onvolwassen gedrag. Jack heeft Twitter niet kunnen opbouwen omdat hij zo’n volwassen persoonlijkheid is, maar omdat hij erg handig is gebleken met de toetsjes op zijn computer. Hij weet niets van de mens, omdat je kunt zien dat hij zichzelf amper kent. Het lijkt alsof je macht makkelijker vast kunt houden als je anderen het zwijgen op kunt leggen. Helaas voor de tech giganten, dat is niet zo. Je wordt zelf niet groter door een ander klein te houden. 

De ogenschijnlijke aantrekkelijkheid van macht maakt dat mensen het altijd blijven proberen. 

Ook wordt duidelijk dat onze media het stadium van onvolwassenheid nog niet zijn ontgroeid. Het Amerikaanse kiessysteem is een stelsel dat is gericht op het optrekken van rookgordijnen en decentrale controle van stemgerechtigden dat vragen is om problemen. En die zijn er dan ook elke verkiezingen. 

De vraag die ik van hieruit niet kan beantwoorden, is hoe groot die ongeregeldheden zijn? Daarom is het jammer dat er in de journalistiek geen enkele interesse bestaat voor deze vraag.  

Onlangs werd Biden beëdigd tot president. Het is de vraag wanneer hij voor het eerst is vergeten dat hij president is. En wanneer hij dit voorgoed vergeten is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap