Nederlandse media hebben een monster gecreëerd.

Nederlandse media hebben een monster gecreëerd.

De Nederlandse media zijn stuk. Al twee jaar lang zijn er protesten tegen het overheidsbeleid in Frankrijk. Nauwelijks wordt er door onze media over bericht. Het Twitteraccount van Niemands Knegt bericht al die tijd als een roepende in het duister over de misstanden in Frankrijk. Over de rijen studenten voor de gaarkeukens. In de afgelopen twee jaar zijn er op veel plaatsen protesten geweest in vele steden. Ze worden stelselmatig genegeerd of 5000 betogers zijn ineens een handje vol mensen.

Een overheid zonder tegenmacht is een gedrocht. En in Nederland zijn de media er zo beroerd aan toe dat ze de politiek alleen nog naar de mond praten. Waarbij nauwelijks nog de moeite wordt genomen om dit mooi in te kleden. Blunders volgen elkaar op en de berichtgeving verliest elke dag meer aan geloofwaardigheid.

De kritiek op media en politiek neemt toe. Volgens ons is dat terechte kritiek. Het is volgens ons niet waar dat het debat verhard, de politiek ligt zelf continu op ramkoers met de realiteit.

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap