Nieuws: twee halve waarheden zijn één hele.

De verenigde Staten is veranderd van het land met de onbegrensde mogelijkheden in een land waar alleen gekken nog de media halen. Interessant om te volgen. Het is nog veel interessanter om te zien wat er van het moddergooien in de media nog over is, zodra de ‘feiten’ in Nederlandse media worden opgenomen.

Feit is dat de president van de VS al zijn gehele presidentschap wordt achtervolgd door de meest uiteenlopende en wilde beschuldigingen. Eerder is hij er van beschuldigd een marionet van de Russen te zijn.

De Amerikaanse verkiezingen komen er aan. Die verkiezingen zijn in november. Zo kort voor de verkiezingen is het in de VS traditie dat concurrenten elkaar besmeuren met alle laster die voorhanden is. De tegenstellingen zijn inmiddels zo groot, dat een medicijn een politieke rode vlag is geworden. Hydroxychloroquine is door de media onlosmakelijk verbonden aan het presidentschap van Trump. De afgelopen maanden is niet de vraag of het medicijn wel werkt of niet, maar hoe het kan worden gebruikt om de president uit het Witte huis te krijgen.

Een recent bericht dat ook werd gebracht door RTL verslaggever Erik Mouthaan gaat over een uitgebreid onderzoek loopt naar de belasting fraude bij het bedrijf van Trump.

Journalist Mouthaan zelf, vraagt zich af ‘wat het OM zal vinden.’

De NOS is overduidelijk anti Trump. RTL heeft Mouthaan, de publieke omroep heeft Twan Huijs en Eelco Bosch van Rosenthall.

Waar mogelijk wordt de Amerikaanse president in eigen land het spreken onmogelijk gemaakt.

Dat Bill Clinton iets heeft uit te leggen, haalt hier het journaal niet. De bewijzen dat hij meerdere malen op het pedo eiland van Epstein is geweest stapelen zich op. Ook Obamagate blijft aanhouden.

Wat er waar is en wie er gelijk heeft, kan ik vanuit hier nog niet beoordelen. Het kan allemaal waar zijn. Het kunnen allemaal leugens blijken.

Wat mij wel duidelijk wordt is dat de vijanden van Trump erg veel invloed hebben welk nieuws uit de VS hier wordt gebracht. En hoe er gedacht moet worden.

Dat is zeer zorgelijk.

Vooralsnog heeft de NPO zelf geen idee wat de oorzaak is van de problemen en vraagt zich alleen af hoe het nu komt dat het Nederlandse publiek zich afkeert van de journalistiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap