Rutte en de Jonge niet geïnteresseerd in Fieldlab resultaten.

Rutte en de Jonge niet geïnteresseerd in Fieldlab resultaten.

Een vreemde situatie in Nederland. Anderhalf jaar geleden was er een crisissituatie door een nieuwe virus. Er werden maatregelen genomen, zonder dat duidelijk was welke maatregelen de juiste waren. In een crisissituatie kan ik dat wel verdedigen. Nu we anderhalf jaar verder zijn, kun je niet meer spreken van een crisissituatie. Wie nu nog vindt dat er sprake is van een crisis, heeft niet genoeg vooruitgang geboekt om de problemen het hoofd te bieden.

Inmiddels zijn we zo ver dat er onderzoek is gedaan en veel geld gestoken in onderzoek naar het besmettingsrisico tijdens evenementen. Ook is gekeken naar de beheersmaatregelen die nodig zijn om evenementen te kunnen houden.
 
Vervolgens wordt een deel van de ‘maatregelen’ opgeheven en worden er nu horeca gelegenheden als nachtclubs en discotheken aangewezen als de oorzaak.
 
En dat is vreemd, omdat er helemaal niets gedaan is met de bevindingen van het fieldlab onderzoek. Wat je daar verder ook van vindt. Het is erg raar dat er geen interesse is naar de resultaten van onderzoek dat het mogelijk moet maken om de maatschappij weer te openen.
 
Er is voor gekozen om de opgedane kennis niet in de horeca toe te passen. Dit kabinet blijft met het hoofd in het achterste van MP Rutte zitten.

 

Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap