Wij weten het wel beter voor u

Wij weten het allemaal wel beter voor u

De E.U.

U wilde een handelsunie, u kreeg een totaal vertrutte betutteloverheid. VN, wereldbank, IMF, WEF het zijn belangrijke spelers op het wereld toneel. Op de invloed die ze uitoefenen is nooit een democratisch proces vooraf gegaan. 

Hebzucht heeft in 2008 een economische crisis veroorzaakt. De oorzaak van die crisis is nooit weggenomen. De problemen zijn steeds vooruitgeschoven. Tot er vanwege een virus wereldwijd de economie werd platgelegd. 

Nu wordt er gesproken over economische problemen die groter zijn dan de depressie die de opmaat was voor de eerste wereldoorlog. 

Maar hoe hou je de chaos een beetje binnen de perken als alles op omvallen staat. De grote denkers van deze tijd ‘kuch’ denken dat een reset van de maatschappij nodig is.

Het WEF spreekt van een kreet rieset. Lang geleden is de waarde van ons geld losgekoppeld van de goudvoorraad. De waarde van ons geld wordt bepaald door vertrouwen. Al enige tijd gaan er stemmen op dat de inflatiecijfers kunstmatig laag gehouden worden. 

Ja we hadden hier verwijzingen kunnen plaatsen voor de onderbouwing. Ga lekker een rondje internetten en oordeel zelf. 

De grap is dat onze grote leiders denken dat alle factoren beheersbaar zijn. Dat zijn ze niet. 

De wens van het WEF om de maatschappij te maken is nutteloos, omdat de werkelijkheid zich nooit de wil van de gedachte op laat leggen.

Wereldleiders dit vertellen is ook nutteloos, omdat de geschiedenis uitwijst dat ze het altijd zullen blijven proberen.

Verandering is inderdaad onvermijdelijk, wat het eindresultaat zal zijn is voor niemand exact te voorspellen.

De internet scheet van de dag. Deplatformed.nl elke dag om 12 uur een internetscheet. En elke vrijdag om 12 uur een beschouwend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap