Wij zijn even op vakantie

Vakantie!

Helemaal gratis, daar zijn wij gek op in Nederland. En omdat de wereld economie op omvallen staat, worden we waarschijnlijk binnenkort allemaal getrakteerd op alles wat gratis is in de samenleving. Omdat het overige onbetaalbaar wordt. In ieder geval is de inflatie die volgens de deskundigen niet bestaat om een volgende crisis zo lang mogelijk uit te stellen, goed te merken in de dagelijkse uitgaven. 2 euri voor een litertje benzine rekent wel lekker makkelijk; 5 liter voor een tientje.

Ook deze site maken wij met plezier en geheel graties. Dat betekent dat we er af en toe wel even tussenuit gaan. Het was een koude kutzomer en daarom zijn wij blij nog even van de nazomer te kunnen genieten. We gaan er even tussenuit. 

Maar niet getreurd, in de tussentijd zal de politiek even hard blijven liegen. Het is fijn om zekerheden te hebben in het leven. 

Een tip van ons, blijf in de tussentijd Niemandsknegt volgen op twittur. Als ik merk dat mensen in mijn omgeving niet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de wereld, kan de tijdlijn van Niemands wonderen doen. ‘He? Wat? Waar is dat? Waarom berichten ze daar niet over bij de NOS?’ Het zijn hilarische gesprekken. 

Geniet van het leven, daarvoor hoef je geen toestemming te vragen aan een doorgesnoven politicus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap